divendres, 23 de maig del 2008

Dia contra la homofòbia


Algunes “perles”:



  • comparar l'homosexualitat amb la zoofília, la pederàstia o la grip aviar (Alianza Nacional 17/05/08)


  • ...Militante de Iguales Salamanca, fue agredido fisicamente por preguntar la direccion de la caseta de JereLesGay...


  • Brasil: Un assassinat per causa d'homofòbia cada tres dies .


  • Una de tristament “divertiva” per ser tant surrealista va ser publicada al http://www.diariovasco.com/ sobre una bomba que experimentava EEUU: “…una bomba a base d'hormones que canvia las tendències sexuals del enemic…”


  • O un altre també impressionant, desprès que un grup gai es banyés a un riu rus “un grup va recorre el riu amb estendards eclesiàstics i icones! "Les aigües van ser embrutades pels sodomites, que el dissabte es van passejar pel riu i hem decidit purificar-les”.


  • Podria seguir amb molts més exemples, però un de molt proper: en un institut fent una xerrada vaig fer una enquesta anònima on preguntàvem sobre si l’alumne creia que hi havia discriminació al seu voltant. El resultat de “si n’hi ha" va ser de:

    A Nouvinguts 0
    Per aspecte físic 38%
    Per orientació sexual 42%

    Encara està de moda la brometa del «marica» o allò de que “.. ja es poden casar”... hi molta feina per fer. "Mare fa tres anys que vaig perdre el meu nom , no sóc Alex , sóc el marica”:, aquest és un cas real.

    Crec que cal que tots treballem per tenir una foto clara de la realitat, per no esverar a la població amb coses que no són veritat, però sí que cal dir ben alt que hi ha feina a fer. Que s’ha avançat i que anem per bon camí, però encara hi ha moltes parets per tirar a terra. Deixeu-me acabar amb el que va dir l Alcalde de San Diego, Jerry Sanders, que va anunciar un canvi radical en la seva postura contra el matrimoni gai: "No podia mirar-los a la cara i dir-los que la seva relació i les seves vides tenen menys significat que el matrimoni que jo tinc amb la meva dona Rana”.

PD: la postal és de "dona més dona" de Terrassa.