dijous, 14 de juliol del 2011

ESFORÇ?





No descobreixo res si parlo que la situació econòmica del nostre país no és bona i que segur que calen esforços de tothom per resoldre la terrible situació que alguns , que per cert són els que pateixen menys els efectes de la crisi, ens ha portat . Ara la societat ens toca resoldre la papereta i fer esforços. Un cop més la gent “del carrer” ha de resoldre i patir els que altres han fet malament.
Però que vol dir esforços?, abaixar el sou dels funcionaris? És un esforç. Menys inversió en carreteres? També ho és. Menys parades d’ una nova línia de metro? Si ,és un esforç. Augmentar algun impost? També . Ara el que no és un esforç és no poder anar a un CAP quant no et trobes bé. No això ja no. Hi ha una línia vermella que no es pot traspassar i aquesta és sens dubte la sanitat, també educació. Ahir ens donaven la llista dels caps que tancaran a Sabadell “per vacances” a l’agost, i els que no faran urgències .. una llista ofensiva que al meu parer menysprea a les persones . On es pensen que anirà ara la gent que no es troba bé? Que es quedarà a casa patint per no gastar diners a l’administració? Doncs al Taulí i que passarà? , no cal ser un físic nuclear per endevinar-ho, que col·lapsarem de nou el Taulí.
Trucar si et trobes malament a un número de telèfon i per allí un metge et dirà com ho veu? No . Esforços de tothom ? quin remei, però retallar en sanitat i d’aquesta manera tant “bèstia” no és un “esforç” , és rotundament inacceptable.

3 comentaris:

Pere Obiols ha dit...

Tens tota la rao! tambe es injust que el col.lectiu sanitari tingui una retallada de mes del 10% del sou, amb un augment de feina!

Anònim ha dit...

Sindic, molt be. La penya s'ha de mullar i vostè ho fa sempre.
M' agrada la gent valenta.

Manu

Anònim ha dit...

:-)