dimarts, 7 de setembre del 2010

Nou curs

Ja som aquí de nou. Pels que vivim a la ciutat de sabadell , avui comença el curs polític amb un ple a l’ ajuntament amb moltes coses:

Una treva d’ ETA que malgrat la por i el que seria ideal fos que deixéssin les armes i que tothom pogués defensar les seves idees i la gent les podés votar si les volen . Aquesta treva és una oportunitat per la pau i la responsabilitat ha de fer que es tingui en compte .


També un inici de curs escolar que aquest any ha començat abans d'hora amb aquesta “setmana blanca”. Espero que no vulgui dir que les famílies es quedin “sense blanca “ per pagar les activitats extraescolars . Una mica i des del desconeixement, no em semblen massa bé unes "vacances" al bell mig del mes de febrer que distorsionen del tot la vida de les famílies . La conciliació laboral també ha d’ incloure que els horaris lectius s’avinguin una mica amb la vida laboral de la gent (no conec cap empresa que tingui una setmana de vacances per poder anar a esquiar). Cal pensar amb la gent , amb tothom, a l’ hora de fer calendaris .


També les eleccions al nostre parlament nacional, una bona oportunitat perquè el poble parli i els politics escoltin i sobre tot entenguin què volen dir .
Molta feina per endavant, però el denominador comú és escoltar la gent . Aquest és el camí .