diumenge, 25 de gener del 2009

19 dies del 2009



Ja fa dies que volia escriure coses al Bloc però aquesta setmana ha estat moguda. De les diferents coses que he fet em quedo amb aquest petit recull.

Una senyora a qui l’Ajuntament li ha obert un expedient de disciplina (res a dir, és el que ha de fer quan alguna cosa no està bé) per un aparell d’aire condicionat instal·lat fora de normativa. Això em fa plantejar l’eterna pregunta: qui n'és el responsable? Aquell instal·lador autoritzat que, sense informar-te, t'ho col·loca fora de normativa i lògicament et cobra? O el ciutadà/client que contracta un professional per que li faci una feina? D'això se n'ha de parlar perquè hi ha molts tendals, aires condicionats, tancaments... fora de normativa. Però qui els ha instal·lat ha de saber que feia una il·legalitat. No si val cobrar i marxar.

Un senyora amb tres fills en cadira de rodes i un pis no adaptat i, a més, amb escales per entrar-hi. Tot i que des del Síndic estem empenyent per que es solucioni, és extremament ferragós resoldre-ho. Mentre es troba la solució, la senyora segueix malvivint i els nens ho tenen difícil per sortir.



Sopar de San Sebastian de los Ballesteros. Sempre és agradable veure que els diners no ho són tot i que la voluntat d’uns quants és capaç de moure a molts. En aquest cas a unes 350 persones!

La resta són les males notícies de sempre que veiem a la premsa: la reconstrucció de Gaza, que ens ha fet oblidar la misèria a altres parts del món i una esperança en forma d’afroamericà: l’Obama. En aquest cas, la música sona bé. Té reptes molt importants al davant. Desitjo que el deixin dur a terme les seves bones intencions.