divendres, 28 de desembre del 2007

Les provocacions i el senyor Bisbe

«Hay adolescentes de 13 años que son menores y están perfectamente de acuerdo (en referència a abusos sexuals) y, además, deseándolo. Incluso si te descuidas, te provocan». Us imagineu que això ho digues un polític? què passaria? No hi hauria d'haver impunitat segons qui diu les coses. Afirmacions com aquesta són fastigejoses i fins i tot potser delictives... o si més no estan situades a les Antípodes de la defensa dels drets humans. El bisbe de Tenerife, Bernardo Alvarez, que es l'autor de la frase, s'imagina el que ha de ser que abusin d'algú? el fet de que "el provoquin" vol dir que és un atenuant? I després diem que els "salvatges" els "integristes" són els altres.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Em sembla repugnant aquest bisbe... El que li passa amb aquest home és que la repressió i la castitat l'han deixat totalment destrossat cereblament, i la manera de demostrar aquesta "tara" és pensant i, el que és més greu, dient que els que provoquen són els nens de 13 anys!!

Arran d'aquest fet, em pregunto una sèrie de qüestions:

- Com un pot arribar a ser bisbe?

- Quins són els criteris que es segueixen en aquesta elecció? (és veu clar que la moderació i la intel·ligència no!)

- Això és el que pensen la majoria de capellans?

- No s'hauria de sancionar a aquesta persona per apologia a la discriminació i als pedòfils?

- Aquest "bon" home parla des de l'experiència? es deu haver sentit algún cop provocat? si no com pot fer aquesta declaració?

- I la gran pregunta: que faria si ell fos el responsable d'un capellà que ha violat o abusat d'un menor?

Diria que és culpa del menor perquè s'havia sentit provocat??

Potser sóc molt dura però ell no s'ha quedat curt, i penso que hauriem de rebel.lar-nos contra aquest tipus de gent que ens destrossa dia a dia sense que ens adonem.