dimecres, 24 de novembre del 2010


EDUCACIÓ EN VALORS.
Són les 8 del matí. Començo el dia fent una xerrada sobre valors a 80 alumnes de 4t. d’ESO. És una bona manera de començar el dia. Fa tres anys que vaig començar el programa d’Educació en Valors del Síndic perque tinc el convenciment que tothom pot canviar el món des del seu dia a dia .

Ha estat, un cop més, molt interessant, la sessió està dividida en tres parts. En la primera els hi explico que ès la Institució del Síndic i que són els drets i deures, en la segona projectem vulneracions de drets a arreu del món i a la tercera comparem aquests drets vulnerats al món amb el dia a dia dels adolescents. Amb exemples i diàlegs.

El dia 2 de desembre presentarem a 300 joves que assistiran al dia dels drets humans que organitzo a Sabadell l’ adreça femdrets@sabadell.cat que servirà perque els alumnes ens expliquin coses que pensen no van prou bé , experiències que els han fet sentit bé, denúncies d’abusos,.. un pas més cap a un món millor.

I parlant d’un món millor i en especial de la SIDA, Me n’alegra que Benet XVI parli de preservatius, llàstima que es quedi curt, però val a dir que d’altres religions encara estan més enrere . Una petita llum d’ esperança .