dimarts, 13 de juliol del 2010


L' altre manifestació


El dissabte vaig anar a la manifestació . Crec que els pobles han de poder decidir el seu destí i penso que la voluntat popular és la màxima expressió dels ciutadans i ciutadanes i ningú en pot estar per damunt . Respecto que el Tribunal Constitucional no ha fet res d'il·legal , però a voltes el que és legal no sempre és just .

Com a president del Fòrum de Síndics i Síndiques locals de Catalunya, Òmnium cultural em va convidar a la capçalera on hi havia molts politics i molts representants de la societat civil catalana. Al llarg del poc tros que vam poder caminar per fer la manifestació fins a arribar a la Gran Via de la capital catalana, vaig poder observar, amb tristor i preocupació, com al pas de la capçalera, molta, molta, però molta gent insultava a la classe política , fins i tot hi havien moltes cares d’ odi . Em va sobtar,. Caldrà donar-hi algunes voltes més però és evident que el que hi havia , el que hi ha , el missatge que es donava, era que estaven farts dels polítics , que no és el mateix de la política . Hem de rumiar-hi . Perquè la gent està farta dels seus representants? perquè s'els vol “enviar a casa?
Alguna cosa no s’ ha fet bé i la societat fa temps que llança missatges dient que n'està farta Alguna cosa cal canviar . Algú ha d’ escoltar què és el que diu el “Poble” . D’ altra manera segur que el futur col·lectiu que ens espera no és el millor , perquè nomes junts es pot bastir un país .